“Εκπαιδευτική εκδρομή - Ιανουάριος 2019”

Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Θέατρο για παιδιά και εφήβους» και «Διδακτική του Θεάτρου Ι» έγινε Εκπαιδευτική εκδρομή με φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και ακροατές/συμμετέχοντες στα εργαστήρια της Μαρία Φραγκή , μέλους ΕΕΠ του Τμήματος. Το πρόγραμμα της πολυεπίπεδης εκδρομής περιελάμβανε την παράσταση "Το σκλαβί" της Ξ.Καλογεροπούλου, στο Θέατρο Πόρτα , όπου οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την παράσταση και την πρόσληψή της από παιδιά του δημοτικού σχολείου.

Στη συνέχεια η επίσκεψη στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Περιστερίου, ήταν αφορμή να συζητήσουμε με την Διευθύντρια κυρία Κ.Σοφιάδου και τις εκπαιδευτικούς Ε.Σταυρίδου ( Δραματικής Τέχνης),Ι.Τζάμπα(Εικαστικών), Ν.Πολυχρονοπούλου (Χορού) για τα σχέδια και την λειτουργία του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου. Οι φοιτήτριες παρακολούθησαν και μάθημα της Υποκριτικής με το ένα τμήμα από την Κατεύθυνση Θεάτρου-Κινηματογράφου και στη συνέχεια συζήτησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Το τελευταίο μέρος της εκδρομής στην Έκθεση Ντα Βίντσι στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι , ήταν αφιερωμένο στο μεγάλο δημιουργό και το έργο του. Μετά από την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση και την παρακολούθηση της έκθεσης είχαμε επιστροφή στην Πάτρα. Το φωτογραφικό υλικό είναι ενδεικτικό.

Φωτογραφίες